Caracteristicile unui container sanitar
Stiati ca in ultimii ani in Romania au aparut producatori si importatori care pe langa un container sanitar au pe stoc si alte containere? Este vorba despre containerele de locuit, containerele birou, containerele vestiar sau containerele pentru showroom.
Ei bine, un container indiferent de tipul acestuia, are foarte multe avantaje. Poate fi inlocuitorul perfect pentru o cladire traditionala din mai multe puncte de vedere. Acest articol este dedicat containerelor sanitare. Va prezentam in randurile care urmeaza informatii utile cu privire la aceste containere.
Container sanitar: Caracteristici importante!
Containerele sanitare (containere wc si containere de dus) sunt module de panouri sandwich utilizate in toate santierele. Sunt folosite in special in bazele de locuit ale companiilor care isi desfasoara activitatea in sectoarele constructiilor si mineritului.
Containerele pentru WC si dus sunt setate si dimensiunile lor standard sunt 1,50×2,50, 2,00×2,50m, 4×2,50m, 6,00×2,50m, iar inaltimea exterioara este de 2,60 m. Bungalourile sanitare (container WC si container de dus) pot fi personalizate si dimensionate optional astfel incat sa satisfaca nevoile tuturor clientilor.
Aceste containere au diverse caracteristici, iar in continuare vi le prezentam. Trebuie sa cunoasteti toate aceste caracteristici pentru a va asigura ca faceti alegerea perfecta:
Structura : Recipient sanitar cu suprafata si cadru din otel inalt galvanizat si vopsit.
Pereti : Recipient sanitar cu pereti interiori si exteriori cu panouri sandwich si izolati cu vata de piatra de pana la 100 mm grosime, spuma poliuretanica sau polistiren.
Tavan si podea: Tavan izolat cu poliuretan (50 mm). Suprafata de baza este din panou de fibrociment acoperit cu vinil.
Container sanitar cu montare rapida: Un container sanitar de santier poate fi instalat sau demontat in cateva ore. Toate panourile sandwich sunt taiate si vopsite in fabrica. Sasiul inferior si superior sunt livrate ca pre-asamblate din fabrica.
De retinut
Container portabil: Un astfel de container poate fi transportat cu carlige de ridicare (optional: container sanitar special ranforsat pentru transport frecvent).
Pardoseala: WC si container de dus cu podea PVC impermeabila din vinil sau gresie ceramica.
Amenajare interioara si materiale optionale: Container WC si container de dus la comanda pentru santier. Gama larga de materiale disponibile pentru recipientele sanitare: WC clasic, WC in stil turcesc, WC din otel inoxidabil (inox), WC pentru persoane cu dizabilitati, pisoar ceramic, pisoar din otel inoxidabil, chiuveta ceramica, chiuveta din otel inoxidabil, dulap sub chiuveta, incalzitor de apa, Fosa septica din PVC si fibra de sticla.
Set de conexiune: Se poate combina containerul WC portabil cu alte containere prefabricate pentru a crea structuri mai mari pentru spatiile de locuit ale santierului dumneavoastra. (De exemplu, se poate combina containerul sanitar cu un container de birou).
Containerele portabile pentru WC si dus sunt montate pe o structura de constructie usoara: bloc de beton sau grinzi.
Livrare: In general, containerul sanitar este livrat ca set pentru a minimiza costurile de transport. Echipamentele sanitare, instalatiile sanitare si materialele suplimentare sunt livrate in pachete din seturi.
Concluzie
In mare parte, acestea sunt cele mai importante caracteristici ale unui container sanitar. Este foarte important sa le aveti pe toate la cunostinta astfel incat sa va asigurati ca alegeti containerul potrivit.
De asemenea, este important sa cunoasteti cat mai multi producatori si importatori de containere. Indiferent ca aveti nevoie de un container sanitar, de locuit sau alt tip de container, cunoasteti bine optiunile. Cunoscand optiunile, puteti face o analiza si puteti lua decizia corecta.