luni , aprilie 15 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Laser Brasov

Este benefica procedura de epilare definitiva laser Brasov?

Procedura de epilare definitiva laser Brasov este cea mai eficienta pentru indepartarea firelor de par. Aceasta procedura poate fi aplicata pe diverse zone ale corpului, la fel ca alternativele sale.

Cand vine vorba despre alternativele sale, ne referim la epilarea cu ceara, epilarea IPL, epilator, aparatul de ras si orice alta procedura de eliminare a parului.

Dintre toate metodele care pot fi puse in aplicare pentru a indeparta firele de par, epilarea laser este cea mai eficienta.

Facem aceasta afirmatie bazandu-ne pe numarul mare de avantaje pe care le are aceasta procedura. Vom face o scurta trecere in revista a unora dintre aceste avantaje. La final, veti intelege cat de benefica este epilarea cu laser.

Beneficiile procedurii de epilare definitiva laser Brasov

S-a dovedit stiintific ca epilarea cu laser este asociata cu o serie de beneficii, mai ales cand aceasta procedura este comparata cu alte metode de indepartare a parului. Mai jos este o lista cu unele dintre cele mai importante beneficii pe care le puteti obtine de la indepartarea parului cu laser:

1. Epilarea cu laser este foarte rapida

Pe centimetru patrat de indepartare a parului, datorita timpului scazut de pregatire si eficacitatii consecvente (adica, fara aplicatii multiple de ceara pe aceeasi zona), epilarea cu laser este de fapt o procedura foarte rapida.

Epilare Definitiva Laser BrasovCa sa va faceti o idee, unele sedinte dureaza doar 20 de minute sau chiar si mai putin. Exista insa si situatii in care sedintele dureaza mai mult. Timpul pe care il va dura fiecare sedinta de tratament depinde in mare masura de dimensiunea zonei care este vizata.

2. Rezultatele sunt de lunga durata

Rezultatele sunt mai durabile spre deosebire de celelalte metode traditionale de indepartare a parului, cum ar fi epilarea cu ceara, barbierit, sau epilat cu epilatorul. In cazul alternativelor epilarii cu laser, parul creste inapoi in zile sau saptamani.

Parul care este indepartat eficient cu ajutorul unui laser nu va aparea de obicei timp de un numar de luni si uneori chiar de ani. Cand sau daca parul creste din nou, acesta va fi mai putin aspru, mai deschis si mult mai putin vizibil.

Pentru unii oameni, parul va disparea definitiv, ceea ce inseamna ca nu va creste niciodata inapoi. Daca sunt efectuate sedinte de intretinere in fiecare an, odata sau de doua ori, parul nu va creste pentru o perioada de 10 – 15 ani.

3. Procedura este foarte precisa si exacta

Procedura este foarte precisa si exacta, insa cu conditia ca parul sa va fie indepartat de catre un tehnician experimentat si instruit.

Fasciculele de lumina functioneaza cu exactitate atunci cand vine vorba de a va viza parul nedorit. Un tratament profesional insemna ca pielea care inconjoara foliculul de par ramane intacta si nedeteriorata.

4. Este un tratament nedureros

Toata lumea este curioasa daca in timpul unui tratament de epilare definitiva laser Brasov se simte durere. Este firesc sa apara aceste curiozitati, mai ales pentru cei care au avut parte de durere in timpul epilarii cu ceara sau cu epilatorul.

Aceasta procedura nu provoaca nici un fel de durere. In cele mai nefericite cazuri, se poate simti putin disconfort, insa fiecare tolereaza aceasta senzatie fara probleme. Pentru persoanele cu piele foarte sensibila, poate fi aplicat un anestezic inainte de procedura, dar foarte putine persoane solicita acest lucru.

Concluzie

Procedura de epilare definitiva laser Brasov, dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus, ofera o multime de avantaje. Datorita acestora, este evident faptul ca este foarte benefica, si trebuie sa o alegeti pentru eliminarea firelor de par de pe suprafata corpului.

About Redesign Website

Verifica si

Transport Rutier De Marfuri Bacau

Transport Rutier De Marfuri Bacau

La ce beneficii ma pot astepta de la un transport rutier de marfuri Bacau? Dupa …

Close