luni , aprilie 15 2024
Breaking News

Ferestre Termopane Brasov

Avantajele unor ferestre termopane Brasov cu geam triplu

In momentul in care discutam despre ferestre termopane Brasov trebuie mentionat ca acestea au geam dublu sau triplu de sticla. Exista ferestre care au un singur geam, insa acele ferestre nu fac parte din categoria termopanelor.

Este evident faptul ca ferestrele termopane au preturile mai mari in comparatie cu ferestrele simple.

Cele cu trei geamuri in schimb sunt mai scumpe comparativ cu ferestrele termopane care au doar doua geamuri, dar au mai multe avantaje. Va prezentam cateva dintre aceste avantaje in continuare.

Beneficii ferestre termopane Brasov cu trei geamuri

Un pas semnificativ fata de ferestrele termopane cu geam dublu, este designul ferestrelor cu geam triplu.

Ferestrele cu geam triplu blocheaza pana la 95% din toate razele UV, ofera valori R de peste 5 si scad semnificativ infiltrarea zgomotului exterior, in comparatie cu ferestrele cu geam dublu. Exista multe avantaje pe care aceste ferestre le ofera, iar noi va prezentam cateva exemple in continuare.

1. Bucurati-va de eficienta energetica

Unul dintre cele mai mari beneficii ale investitiei in ferestre cu geam triplu este reprezentat de economiile de energie pe tot parcursul anului.

Ferestre Termopane BrasovFerestrele termopane cu geam triplu au doua distantiere care impart cele trei geamuri de sticla, iar spatiile dintre geam sunt umplute cu gaz pentru a creste semnificativ eficienta energetica.

Ferestrele eficiente din punct de vedere energetic inseamna ca sistemele dvs. de incalzire si aer conditionat nu trebuie sa lucreze la fel de greu, iar asta se adauga la economii consistente la utilitati!

2. Durata de viata indelungata

Ferestrele cu geam triplu cu rame din fibra de sticla sau pvc creeaza optiunea perfecta de lunga durata pentru a va bucura calitative.

Acestea rezista ani de zile, adesea pana la 20 de ani, oferindu-va modalitatea perfecta de a va bucura de valoare de durata. Ferestrele cu geam triplu sunt atat puternice, cat si durabile.

3. Infrumusetarea locuintei si cresterea valorii acesteia

Sporiti atractivitatea casei dvs. cu noile si elegantele ferestre termopane Brasov cu geam triplu. Cresteti-va atractivitatea pentru borduri, creand in acelasi timp mai mult confort interior de la noile ferestre.

Si cu lumina naturala care se revarsa prin ferestrele cu geam triplu, cu siguranta va veti bucura de impactul pe care il au asupra aspectului casei dvs. atat in ​​interior, cat si in exterior.

Desi costa mai mult decat ferestrele cu geam dublu, ferestrele cu geam triplu ofera un ROI excelent, o modalitate accesibila de a creste valoarea casei tale, de a imbunatati confortul general in interior si de a economisi utilitati.

4. Reducerea zgomotelor din mediul exterior

Cele trei straturi de sticla creeaza cea mai buna reducere a zgomotului in interiorul casei dvs. Zgomotul strazii, zgomotul masinilor si zgomotele aeronavelor se reduc foarte mult atunci cand casa dvs. este bine etansata cu ferestre termopane cu trei geamuri. Bucurati-va de confortul interior, fara distragerile din exterior.

5. Temperaturile interioare confortabile pe tot parcursul anului

Ganditi-va la cat de minunat va fi sa aveti temperaturi constante in casa dvs. pe tot parcursul anului. Cele doua spatii pline cu gaz din ferestrele cu geam triplu va ajuta sa va mentineti casa calda iarna si racoroasa vara.

Cu siguranta acest avantaj il aveti doar alegand aceste ferestre. Optand pentru cele cu un singur geam de exemplu, caldura va patrunde mereu in casa vara, iar iarna vor exista pierderi de caldura.

6. Reducerea condensului

Cand aerul cald se intalneste cu o suprafata rece, se formeaza umezeala. Daca umiditatea este prea mare in casa ta timpul iernii, se poate forma condens in interiorul geamului.

Cand apare condensul pe ferestrele din interior, acesta poate contribui la deteriorarea umiditatii pe pervazurile si ramele ferestrelor din lemn si se poate raspandi chiar si pe pereti.

Vestea buna este ca ferestrele cu geam triplu reduc condensul si previn deteriorarea umiditatii in casa.

Concluzie

Se poate vedea foarte clar faptul ca aceste ferestre termopane Brasov cu trei geamuri au foarte multe avantaje. Deci ar trebui sa fie prima dvs. optiune cand aveti nevoie de ferestre pentru propria locuinta sau pentru orice alta cladire detineti.

About Redesign Website

Verifica si

Serramenti in PVC

Serramenti in PVC

Serramenti in PVC vs. Legno: Confronto delle Prestazioni e delle Caratteristiche Serramenti in PVC – …

Close