luni , aprilie 15 2024
Breaking News

Trupa Nunta

Cat costa sa angajez o trupa nunta?

Unul dintre primele lucruri la care se gandesc viitorii miri este sa angajeze o trupa nunta pentru evenimentul lor. De multe ori, acest gand apare inainte de a gasi sala de evenimente, starostele sau fotograful.

Este oarecum firesc sa se gandesca la acest lucru in conditiile in care muzica joaca un rol foarte important la nunta. Atunci cand nuntasii se simt bine si le place muzica, se afla in permanenta pe ringul de dans. In cazul in care muzica nu este pe placul lor, cel mai probabil vor sta la mese sau vor iesi afara la tigara.

Mai multe detalii despre angajarea unei formatii pentru a canta la nunta, aflati citind articolul pana la final.

Trupa nunta: Alegerea potrivita

Exista cateva detalii de care mirii trebuie sa tina neaparat cont atunci cand isi aleg formatia care sa cante la nunta. In primul rand, este foarte important sa aiba posibilitatea de a asculta live formatia, intr-un local in care aceasta canta.

Trupa NuntaCuplurile care isi aleg formatia pentru a le canta la nunta, trebuie sa studieze cu mare atentie contractul. De obicei, managerii acestor formatii au contracte tipizate care cuprind tot felul de clauze. Este foarte important ca mirii sa se asigure de faptul ca inteleg toate clauzele inainte de semnarea contractului.

Si unul dintre lucrurile care conteaza foarte mult cand se alege o trupa nunta il reprezinta onorariul. Toti mirii isi doresc sa gaseasca o formatie care sa cante cat mai ieftin la evenimentul lor.

Insa dupa cum bine stim cu totii, in ultimul timp s-au schimbat foarte mult preturile. Si starostele cere mai multi bani, si dj-ul cere mai multi bani, si fotograful la fel. Cat despre pretul formatiei, exista mai multe lucruri care necesita atentie.

Costurile angajarii unei formatii

Asadar, cand au de gand sa aleaga o trupa nunta, mirii se gandesc adesea la onorariul formatiei. Ei bine, nu exista un onorariu care sa fie standard. Fiecare formatie nunta solicita un pret diferit fata de alta formatie.

De exemplu, exista formatii care nu sunt tocmai cunoscute la nivel mondual. Exista in schimb si trupa alcauita doar din instrumentisti experimentati si din solist sau solisti cu mare experienta. Cei care au o mare experienta cu siguranta vor solicita un onorariu mai mare.

Dar, tinand cont de atmosfera pe care o vor crea la nunta, in mod evident isi merita banii. Informativ, de la 3000 – 4000 de euro se pot gasi pe piata diverse formatii nunta care sa cante la evenimentul mirilor.

De asemenea, atunci cand mirii le cer muzicantilor sa calatoreasca intr-o alta localitate pentru eveniment, suporta costurile. Aici ne referim la costurile transportului, costurile cazarii si nu numai.

Un alt factor care influenteaza pretul este experienta muzicantilor. O trupa muzica in cadrul careia exista doar instrumentisti experimentati, are un onorariu mai mare. Cu toate acestea insa, isi merita banii, mai ales daca si solistii se ridica la nivelul lor si canta live cateva melorii.

Nu in ultimul rand, conteaza si cat de mult timp petrece formatia la nunta. Unii miri doresc sa angajeze formatia pe toata durata evenimentului. Alte cupluri doresc ca formatia sa cante doar cateva melodii sau cover-uri. Totul depinde de cerintele mirilor si de asteptarile de la formatie.

Asadar, acestea sunt detalii care conteaza in momentul in care vine vorba despre angajarea unei trupe nunta.

About Redesign Website

Verifica si

Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Este benefica procedura de epilare definitiva laser Brasov? Procedura de epilare definitiva laser Brasov este …

Close